marți, septembrie 22, 2009

Minciuna...calea catre nicaieri












O sa incep prin a spune ca minciuna am urat-o din totdeauna,asta pentru ca este daca pot spune asa precum un drog ...da dependenta,un om care minte o data o va face si a doua oara...a treia oara si tot asa.Ai nevoie sa minti o data, pentru ca stiu si eu, vrei sa te scuzi ,sau vrei sa scapi de anumite sarcini ...motive sunt n, dar cert este ca dupa ce minti incepi sa nu mai ai incredere in tine in ceea ce faci , si de cine esti tu cu adevarat .
De exemplu eu sunt genu de persoana care nu poate sa minta lucru care ma bucura mult asa am fost invata si nu cred ca ma voi schimba ...daca mint incep sa rad sau dupa maxim 5 minute sun adevarul:))deci ganditi-va foarte bine inaite sa spuneti ceva pentru ca poate mai tarziu ve-ti regreta...
Fiti naturali ,spontani cat mai adevarati cu cei din jur pentru ca sinceritatea si naturaletea nimeni nu o sa poata sa vi le ia .Un om spontan si plin de naturalete este dupa parerea mea un om adevarat.












Ce se intampla exact atunci cand mintim ?
Pe langa faptul ca increderea de sine scade ,un lucru la fel de imporant se petrece cu noi.Treptat dobandim o alta fata,devenim prefacuti cu cei din jur crezand ca aceasta este calea pe care ar trebui sa o urmam pentru a ne completa ca oameni .Ne completam mai degraba cu ''goluri de incertitudine'' care au rolul de a ne sterge intreaga personalitate...
Asadar sfatul meu sa incercam sa ne exprimam naturaletea ,sa uitam de prostul obicei de a minti pentru ca stim bine Minciuna are picioare scurte ;)

MINCIUNA DAUNEAZA GRAV PERSONALITATII!

3 comentarii:

Marina spunea...

"Minciuna are picioare scurte ;)"
asa este.

Florea Mihai Ionut spunea...

Asa e...a minti e compatibil cu a avea o personalitate inca nedefinita. Orice ar fi..priveste drept si mergi mai departe.

Daca ar fi sa decorez pe cineva pentru curaj... au pe tine te-as decora.

Andreea Elena Dragomir spunea...

iar eu ar trebui sa-ti multumesc prin faptul ca tu m-ai facut sa dobandesc acel curaj:)