luni, august 17, 2009

Hai sa zambim!:D


''Vorba buna,zambetul si fapta binefacatoare sunt raze ale soarelui rasfrante in sufletul omului!:) ''(Nicolae Iorga)
Sunt de parerea ca ar trebui sa ne insusim aceste calitati pentru ca ele vor constitui temelia sufletului nostru(intelepciunea,fericirea,bunatatea) de asemnea ar trebui sa scapam de sentimente precum ura ,lasitatea,frica, pentru ca acestea nu vor face altceva decat sa ne opreasca ,sa ne devieze din traseul vietii si cu siguranta vor duce la insuccese,ratari si neimpliniri.
Si in prima postare spuneam despre importanta clipei ,a clipei de acum, iar faptul ca oamenii nu sesizeaza aceste schimbari, il fac pe acesta sa uite de cine este el cu adevarat si de ceea ce este capabil sa faca ,cu alte cuvinte sa-si croiasca el singur drumul si sa paseasca pe acesta fara teama pentru ca teama este rezultatul neincrederii si a neautocunoasterii.
De ce nu incercam pur si simplu sa nu ne mai gandim la probleme ?Sa incercam sa zambim cu gura pana la urechi!
Aici vroiam sa ajung , la cat de sanatos este simplul act fizioloc-RASUL:D
La inceput probabil ca vi s-ar parea banal sa vorbesc despre asa ceva dar daca va ve-ti intoarce putin in timp si va ganditit la copilarie...la momentele cand rasul vi sa parea ceva normal ,ceva firesc ,ce ar trebuia sa se intample in fiecare clipa ,iata ca acum oamenii rad doar pentru ca vor sa-l faca pe cel din preajma lui sa se simta bine sau de cele mai multe ori rasul poate imbraca forma ironicului ,al rautatii.
Haideti sa ne gandim cati dintre noi se trezesc de dimineata zambind? sau cati dintre noi se duc la o piesa de teatru cu gandul de ai aduce zambetul pe buze ?cati dintre noi se uita la desene animate pentru ca doreste ca pentru o clipa sa se simta copil?cati dintre noi zambesc in fata unei tristeti?
Voi recunoaste ca eu nu rad cand sunt trista dar dacca cineva ma va face sa rad cu siguranta nu voi putea sa ma abtin pentru ca pentru mine rasul a devenit ceva din mine ,o zi cel putin pentru mine fara ras ,este o zi pierduta si aici vin sa intaresc vorbele lui CHARLIE CHAPLIN
care spunea ca O zi fără râs este o zi pierdută” si intotdeauna orice s-ar intampla priviti partea buna a lucrurilor,zambiti-i vietii,pentru ca si aceasta va vazambi cu siguranta:)
Deci ,va indemn la o portie de ras prin simple filmulete



Niciun comentariu: