miercuri, august 26, 2009

Un inceput ...curaj sau teama?




De cate ori in viata voastra nu v-ati spus: ,,GATA!VOI INCEPE O NOUA VIATA,O VOI LUA DE LA CAPAT,VOI DA TOTUL UITARII!'',eu ,una, de foarte multe ori .si pot spune ca aceste cuvinte m-au imbarbatat in cele mai grele momenete cand simteam ca numai am scapare .
Fie ca aveti probleme in dragoste , insuccese la munca sau probleme de sanatate toate au un puct comunm...MENTALUL .Daca avem o gandire pozitiva si daca mintea noastra va functiona precum un burete ce sterge ranile trecutului dar care totusi pastreaza urmele suferintei pentru ca ele ne fac puternici,ele ne construiesc zi de zi ,vom reusi sa biruim in fata incercarilor.
Poate ca nu v-ati gandit niciodata la asta,dar un zambet valoreaza foarte mult pentru psihic ,pentru ca el creaza acea stare de ,,bine''.
Pace Pilgrim spunea astfel,,Daca ne-am da seama cat de puternice sunt gandurile noastre, nu am mai avea niciun gand negativ''intr-adevar asa este dupa cum spuneam mai sus totul tine de mental .
In definitiv oamenii sunt fericiti in momentele in care realizeaza ceva ce si-au propus si prin munca depusa acestia capata o anumita cantitate de optimism iar incet, incet ajung unii dintre ei sa se catalogheze ca fiind niste persoane superioare si astfel ia nastere mandria iar persoanele care se cred inferioare vor genera teama si nesiguranta si astfel se va ajunge la esecuri.
Cert e ca trebuie sa existe un echilubru intre acestea, nici nu ne vom subestima dar nici nu ne vom crede mai buni decat suntem cu adevarat .
despre aceste echiblu voi vorbi mai pe larg in urmatoarele articole.
Ca o concluzie priviti intoadeauna catre viitor traiti prezentu si invatati din trecut! asa va sfatuiec :)si nu uitati ca daca vrem sa ne fie bine asta depinde de noi ,de capacitatea noastra psihica. aceasta melodie este foarte potrivita

Niciun comentariu: